SOLOMIO OOSTENDE

SOLOMIO OOSTENDE Solo Mio

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Solomio Oostende. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 20:45 If I order food to the door, And mention it during ordering, I expect that it will be that way, especially that we are not longer in lockdown. I am disappointed. At least food was fine.
12 feb 2022 om 22:05 Superlekkere pizza's. Vriendelijke mensen Goed voor herhaling vatbaar.
27 jan 2022 om 21:28 na meer dan 2u ijs koud geleverd het is als eens opgegeten denk ik echt niet te eten en aanzien !!!!!!!! ik eis mijn geld terug in ieder geval leg ik klacht neer bij Takeaway
16 jan 2022 om 21:11 2uur en 15min. Moeten wachten op onze pizza normaal levertijd was 59min. Was heel lang wachten Bezorger staat voor de deur na levering sigaretten te roken. Pizza is slap
20 dec 2021 om 20:04 Geen bevestiging gekregen v/d levertijd,dus zelf opgebeld nr t rest. 18u30,ten laatst 18u45 werd beloofd. Uiteindelijk werd t 19u10. Waardoor de maaltijd ook niet meer warm was. We konden het nu wel terug opwarmen. Maar 90min is toch wel TE lang
2 okt 2021 om 21:32 Als ik mijn eten had kon ik er een rating op geven. bijna 3u en nog niets.
27 jul 2021 om 13:26 Service au top!
11 jul 2021 om 9:12 Het heeft best lang geduurd. Ok het was zaterdag. Maar toch. Eten had niet volledig warm meer. Jammer maar wel lekker
6 jul 2021 om 22:19 Malgré 15 minutes de retard, c’est les meilleurs pizza que j’ai pu manger! Pâte juste excellente, pizza bien grande et succulente!! Je recommande à 110%
2 jul 2021 om 21:06 Lekker gegeten alles nog goed warm. Vriendelijke bezorging. Tweede keer dat we daar bestellen. Terug dik ok. Wel weinig ananas op de pizza Hawaii.
24 jun 2021 om 22:08 1h15 d'attente. Pizzas arrivées froides et peu de goût. Surtout la pizza hawaï où il devait y avoir 6 ou 7 petits morceaux d'ananas et quasi pas de sauce tomate.
12 jun 2021 om 0:51 Danku voor super lekkere spaghetti bolognaise Zeker wij bestelen volgende keer